Spesialjeger.net - militært debattforum for opptak til tjeneste i Forsvaret og Politiet

Velkommen til Spesialjeger.net som er en del av Milforum. Forumet er KUN ment for deg som søker å stille på opptak til en avdeling i Forsvaret, Heimevernet eller Politiet. Og dette gjelder altså alle typer opptak - ikke bare spesialstyrkeopptak. Alle mulige opptak er kvalifiserende. For å delta i debattene, må du først registrere en bruker, og så skrive en kort presentasjon av deg selv i presentasjonsforumet.

Vi har lav toleranse for nett-troll, "jeg kan alt/du tar feil" holdninger. Formålet med dette forumet er å bygge hverandre sterke, og det finnes ingen dumme spørsmål. Aktiviteten avhenger av dere brukere. Primærbrukere av dette forumet er dere som planlegger å delta på opptak. Alle andre henvises til Milforum for øvrige diskusjoner.

NB:
Merk at "Siste innlegg" viser innlegg basert på din til enhver tid gjeldende tilgang. Når du er godkjent, kommer resten av forumets innlegg opp.

 1. ADMINISTRATIVT   Nyeste innlegg

  Forum for administrative forhold og ikke minst presentasjonstråder av nye brukere.

  1. Driftsmeldinger fra staben. Se på det som en oppslagstavle fra HQ.

   Forumvalg:

   Forum Statistics:

   • Tråder: 3
   • Innlegg: 8
Om Spesialjeger.net
Spesialjeger.net er en del av Milforum ®, det militære debattforumet som er et brukerstyrt nettfora. Siden 2004 har vi holdt deg oppdatert på det som er skjer innen Forsvaret. Spesialjeger.net er ment for de som skal på opptak i Forsvaret eller Politiet, og hvor informasjon og treningspartnere står sentralt. Mesteparten av Spesialjeger.net sine foras er lukket.